Kenttämyynti

ProPADEL edustaa Padel Courts Deluxea yksinoikeudella Suomessa.

Padel Courts Deluxe S.L. on Euroopan johtava padelkenttien valmistaja. Yrityksellä on yli 12 vuoden kokemus alalta ja sen tuotteita on myyty yli 32 maahan. Kenttiä Padel Courts Deluxe on asentanut jo yli 3 500 kappaletta ympäri maailmaa.

Padel Courts Deluxe hallinnoi koko tuotantoketjuaan itse, jolloin kenttien laatu pysyy korkeatasoisena, toimitusajat pitävät ja läpinäkyvyys & seurattavuus läpi tuotantoprosessin säilyy yksittäiseen elementtiin ja työntekijään asti.

GreenSet on ollut maailman johtava tenniskenttien asennus- ja pinnoitusyritys yli 10 vuoden ajan, ja sen on toteuttanut yli 600 turnausta (ATP, WTA, ITF, Davis Cup ja olympialaiset). GreenSetin palveluihin ovat luottaneet arvostetuimmat yksityiset tennisakatemiat, lukuisat liitot ja tuhannet seurat, hotellit, koulut ja julkiset tilat.

Vuonna 2023 Padel Court Deluxe ja GreenSet yhdistyivät ja loivat näin yhdessä maailman suurimman tennis- ja padelkenttiä valmistavan yrityksen.

Tarjoamme:

  • Laadukkaat kentät Euroopan johtavalta kenttätoimittajalta
  • Laajan varustevalikoiman luotettavan brändiriippumattoman kumppanimme kautta
  • Kokonaisvaltaisia suunnittelupalveluita logoista kattaviin markkinointimateriaaleihin sekä laajaan konsepti- ja tilasuunnitteluun kumppanimme kautta

Panostamme kenttien upeaan visuaaliseen ilmeeseen ja toteutamme yksilöllisesti varustellut padelkentät, jotka istuvat täydellisesti ulkomaisemaan ja hallin brändi-ilmeeseen.

Toimitamme kentät avaimet käteen -periaatteella – sinun ei tarvitse huolehtia mistään, voit vain nauttia kenttien rakentamisesta!

Tutustu tarkemmin:

ProPADEL Solutions

Padel Courts Deluxe

Soita ja jutellaan lisää kenttäprojektistasi! Piukku: +358 40 5603879