ProPADEL Sörnäinen

Tervetuloa pelaamaan Sörnäisiin upeille, valoilla varustetuille huipputason padelkentille. Vakiovuorokyselyt sähköpostitse piukku@propadel.fi.

Varaa kenttä tästä >>

Hinnasto >>

Lue varausohjeet tästä >>

Lue varausehdot tästä >>

ILOISIIN PADEL TAPAAMISIIN!


Elokuussa 2017 nousi Helsingin Sörnäisiin Miina Sillanpään aukiolle Sörnäisten Rantapromenadin viereen Suomen ensimmäiset Panorama PADEL ulkokentät (2 kpl). Kentät ovat varusteltu valoilla, joten pelaaminen onnistuu aamuvarhaisesta iltamyöhään.

PADEL on suosiossa ja tämä paikka on UNIIKKI. Vieressä sijaitsee Kalasataman Redi ostoskeskus, Kellohallin tapahtuma-aluetta kehitetään ja Sörnäisten Rantatie on kantakaupungin vilkkain katuosuus, joten vilskettä piisaa!

Helsingin erittäin näkyvälle paikalle tulee nyt aivan uudenlaista liikuntapaikkarakentamista!

PALVELUT

ProPADEL Sörnäisissä on kaksi valoilla varustettua ulkopadelkenttää. Kentille voi vuokrata yksittäisiä pelivuoroja (suositeltu peliaika 90min) sekä vakiovuoroja. Lisäksi kentillä voi järjestää erilaisia kaveriporukan pelipäiviä, yritystapahtumia, turnauksia jne.

Vuokraamme edullisesti pelivälineitä (mailat ja pallot) sekä myymme padeltarvikkeita niin aloittelijoiden kuin huippupelaajienkin tarpeisiin.

ProPADEL tarjoaa koulutetun padelvalmentajan ohjausta kaiken tasoisille pelaajille ja ryhmille. Lue lisää >>

ProPADEL Sörnäisten kenttien vieressä on mm. kahvila-ravintola Leblonin, jossa on hyvä pitää jälkipelit virkistävän ruoan ja juoman kera.

KENTTTIEN VUOKRAUS

Yksittäiset pelivuorot varataan Playvenin varausjärjestelmästämme. Rekisteröidy varausjärjestelmään luomalla itsellesi käyttäjätunnus ja salasana tai kirjautumalla Facebook-tunnuksilla. Kenttävuoro maksetaan varaamisen yhteydessä luottokortilla tai ostamallasi sarjakortilla. Varaus muodostaa katevarauksen luottokortillesi ja varaus veloitetaan vasta tunnin alkaessa.

Jos pelivuorollasi sataa vettä etkä pääse pelaamaan, peruuta varaus ennen tunnin alkua. Normaalitilanteessa pelivuoron voi perua maksutta viim. 48h ennen pelivuoron alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan normaali vuokrahinta. Peruutukset: : Piukku +358 50 5481484 / piukku@propadel.fi

Jos haluat maksaa laskulla, liikuntaseteleillä tms., ota yhteyttä piukku@propadel.fi.

Varaa kenttä tästä >>

Vakiovuorot varataan osoitteesta piukku@propadel.fi ja ne laskutetaan kerran kuussa sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Jos et pääse jollekin vakiovuoroistasi, vapauta se myyntiin varausjärjestelmän tai piukku@propadel.fi kautta. Vakiovuoroja koskee samat varausehdot kuin yksittäisiä pelivuoroja.

Tutustu varausehtoihin ja tilausohjeisiin.

Isommat ryhmät ja koululuokat sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä piukku@propadel.fi.

Mailat ja pallot voi vuokrata kenttävarauksen yhteydessä. Mailat saa käyttöön kentällä olevalta ProPADELIN henkilökunnalta.

 

NÄHDÄÄN SÖRNÄISTEN PADELKENTILLÄ!